Fragtfri levering ved køb for mere end dkk 2000 excl. moms

Om Gade & Co.

 

Gade & Co. har været leverandør til isenkram branchen siden 1906.

Gade & Co. blev startet af 2 driftige isenkræmmere, som så et behov for en engros virksomhed, der kunne servicere de københavnske isenkræmmere med daglige forsyninger af de mest efterspurgte dagligvarer. Fra dag 1 af, var service omdrejningspunktet for virksomheden.

De første stor sælgende produkter var petroleumslamper til hestevogne. Siden da, blev glas og porcelæn taget ind i sortiment, og herfra blev dette hurtigt en bærende del af firmaet. Elektriske artikler som lyskilder, ledninger m.m., havde i de næste årtier en fremtrædende rolle i sortimentet, ligesom disse artikler stadig er i sortimentet den dag i dag - dog i nyere udgaver.

Varerne blev i de første årtier bragt ud på cykel, dengang var en lokal placering i København enormt afgørende. Senere hen blev cyklen skiftet ud med en motorcykel, med tilhørende sidevogn. På denne måde kunne chaufføren blive ved motorcyklen og gøre leverancen klar til næste kunde, som lå i sidevognen, imens bagsædepassageren kunne aflevere leverancen til kunden. Dag til dag leveringer og endda timeleveringer, var afgørende for opretholdelsen af serviceniveauet.

Partivarer blev i 1960'erne et vigtigt tillæg til det faste sortiment. Et koncept som stadig gøres brug af i virksomheden.

I 1971 kom Erik Bahner til firmaet, en mand med visioner for firmaet, og sortimentet blev i de kommende år udvidet kraftigt i retning af det som Gade & Co. stadig har på hylderne. Nemlig et varieret og bredt udvalg af dagligvarer, nyheder, sæson- og kampagne produkter til isenkræmmerne, byggemarkederne og farvehandlerne.

I 2003 blev virksomheden overtaget af 2 nye driftige isenkram brødre, som stadig driver virksomheden i dag. Virksomheden voksede støt og blev derfor flyttet til større lokaler i Rødovre. Siden hen er virksomheden vokset endnu mere og modtog i 2016, 2017 og 2018 Børsens Gazelle pris. Grundet den fortsatte gode udvikling for virksomheden, blev lokalerne i Rødovre for små og virksomheden blev derfor flyttet til Albertslund, hvor vi stadig har til huse i dag.

Værdierne i virksomheden er stort set uændret siden 1906

Service - Faglighed - Leveringssikkerhed - Daglig sparringspartner

Vi arbejder hver dag på, at leve op til vores mere end 100 årige historie, men vi er også bevidste om, at markedet konstant rykker sig. Vi søger derfor altid at følge med udviklingen, men uden at miste vores kerneværdier.

Vi glæder os til at kunne servicere dig på denne webshop, med mere end 6000 varenumre at vælge imellem.