Søg

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Om Gade & Co

Gade&Co - Leverandør til Isenkrambranchen siden 1906

Gade&Co blev startet af 2 driftige isenkræmmere, som så et behov for en Engros virksomhed der kunne servicere de københavnske Isenkræmmere med daglige forsyninger af de mest efterspurgte dagligvarer. Fra dag et var SERVICE omdrejningspunktet.

De første stor sællerter var petroleumslamper til hestevogne, siden hen blev glas og porcelæn taget i sortiment, og dette blev hurtigt en bærende del af firmaet. Elektriske artikler (pærer/ledning og lign.) havde de næste årtier en fremtrædende rolle i sortimentet, ligesom disse artikler stadig er i sortiment, om end i opdateret versioner.

Varerne blev i de først årtier brag ud på cykel, og en lokal placering i København var derfor afgørende, senere blev budcyklen skiftet ud med en motorcykel med sidevogn, på denne måde kunne chaufføren vente på motorcyklen, og gøre leverancen til næste kunde klar i sidevognen, mens bagsædepassageren kunne aflevere pakker til kunden. Dag til dag leveringer, og sågar time til timeleveringer var afgørende for opretholdelsen af serviceniveauet.

Parti varer blev i 60érne et vigtigt tillæg til det faste sortiment. Et koncept som stadig eksisterer i firmaet…

I 1971 kom Erik Bahner til firmaet, en mand med visioner for firmaet, og sortimentet blev i de kommende år udvidet kraftigt i retning af det som Gade&Co stadig har på hylderne. Nemlig et varieret og bredt udvalg af dagligvarer/nyheder/sæson- og kampagne produkter til Isenkræmmeren/Byggemarkedet/Farvehandleren. Konceptet blev spidset til og vareudvalget voksede støt, således at der var behov for nye lokaler, hvorfor adressen vi i dag bor på, blev indviet i 2003, hvor firmaet blev overtaget af den nuværende ledelse.

Værdigrundlaget er stort set uændret siden 1906:

SERVICE-FAGLIGHED-LEVERINGSSIKKERHED-DAGLIG SPARRINGSPARTNER

Vi arbejder hver dag på at leve op til vores mere end 100 årige historie, men er også bevidste om at marked rykker sig, hvorfor vi også konstant skal følge udvikling, dog uden at miste vores kærneværdier.

Et led i denne udvikling er dette WEB site, vi håber det hjælper vores kunder i hverdagen, og ikke mindst i de timer hvor butikkerne har åben, men Gade&Co er lukket.


Gade&Co er i 2016 udnævnt af Børsen som Gazelle virksomhed, hvilket vi naturligvis er utrolig stolte af.